英语周报2022年到2021年八年级上册新目标33期

英语周报2022年到2021年八年级上册新目标33期,小编收集了英语周报2022年到2021年八年级上册新目标33期的相关答案,没有答案的敬请期待!完整版的周报答案关注wx号:趣找答案
英语周报答案
[高考话题]学校生活[写作素材]1. 假设你是李华.得知你校广播站需要两名英语播音员.你写信推荐 己,2. 首先.你对播音很感兴趣.并曾在空闲时间接受过专业的培训,3. 另外.你擅长英语.尤其是口?h4. 你去年获得了英语演讲比赛的第一名.[连句成篇]将以上句子连成一篇50词左右的英语短文.Dear Sir or Madam, 题目和参考答案

阅读理解 

A

In light of what has happened in many countries* we can all see how dev?astating (破坏 性的) an earthquake can be. You may be asking yourself, " How do I get prepared for a quake if I don't know that it's coming?"There are some steps that you can take to make your home a little safer in the event that a quake occurs.

Ensure that heavy furniture is not in a position where it could fall onto a bed. If a quake occurs while you are in bed, you do not want your bookcase falling on you. Check and repair deep cracks(裂缝)in ceilings. This is espe?cially important after a quake.

If you see any damage that you are unable to repair, consult a professional. Ensure that you have no gas leaks(泄露)in or around your home.

Have your disaster plan in place. Know where to meet your family. Have your bags packed. Do drills with your family at least twice a year, which will ensure that everyone knows what to do.

What to do during the quake:

Earthquake safety tips are different depending on your place. Here are some tips for various locations.

Indoors: If you stay indoors, get low to the ground and move only to the nearest piece of strong furniture or corner. Crouch(蜷伏)down low covering the back of your neck and head with your hands. Stay away from windows or anything that could fall on you.

Outdoors: If you stay already outdoors, stay out there. Get away from any buildings, power lines, or anything that could fall.

Vehicle; If you are in a vehicle, pull over when you can safely do so. Avoid bridges, tall buildings and power lines.

1.The underlined word "This" in Paragraph 2 probably means " "•

 A.     avoiding hangings on the wall

B.     checking and repairing deep cracks

C.     fixing your furniture in place

D.     moving your bookcase off your bed

2.To make everyone know what to do once there is an earthquake, you should .

 A.     turn to a professional

B.     exercise twice a year to run faster

C.     tell your family where to meet

D.     practise your plan with your family

3. Which of the following is NOT the right way when you stay indoors during a quake?

 A.     Covering your mouth with wet towels.

B.     Avoiding staying near windows.

C.     Covering your neck and head with your hands.

D.     Getting low to the ground and moving to the corner.

4. If you happen to be in your car during the quake, you should .

  A.     rush out of the car quickly

B.     stop your car where it is safe

C.     ensure you are awake in the car

D.     speed your car to a safer place

5.What is the best title of this passage?

  A.     Some safety tips

B.     A disaster plan

C.     How to prepare for an earthquake

D.     How to make our home a little safer

英语周报2022年到2021年八年级上册新目标33期试题答案

〖能力提升】

A [文章大意]文章主要讲述地震前和地震中我们应该做些

什么。

1. B根据画线部分上文的语境可知,答案为B项。

2. D 根据文章第四段中"Do drills with your family at least twice a year, which will ensure that everyone knows what to do."可知D项正确。

3.A根据文章倒数第三段可知B、C、D三项正确。A项文章没有提及。

4. B根据文章最后一段可知,当地震发生,而你碰巧在车里时,你应该把车停靠在安全的地方,故答案为B项。

5. C根据文章内容可知,文章旨在告知读者震前和簏中应该怎么做,故答案为C项。