2022年至2021年高二课标新高英语周报第九期答案

2022年至2021年高二课标新高英语周报第九期答案,小编收集了2022年至2021年高二课标新高英语周报第九期答案的相关答案,没有答案的敬请期待!完整版的周报答案关注wx号:趣找答案
英语周报答案
Elderly adults who regularly drink green tea may stay more agile and independent than their peers over time, according to a Japanese study that covered thousands of people.Green tea contains antioxida 题目和参考答案

阅读理解

Tourism probably started in Roman times. Rich Romans visited friends and family who were working in another part of the Roman Empire. But when the empire broke down, this kind of tourism stopped.

In the early 17th century, the idea of the "Grand Tour" was born. Rich young English people sailed across the English Channel(英吉利海峡).They visited the most beautiful and important European cities of the time, including Paris in France, and Rome and Venice in Italy. Their tours lasted for two to four years, and the tourists stayed a few weeks or months in each city. The "Grand Tour" was an important part of young people's education―but only for the rich.

In the 18th century, tourism began to change. For example, people in the UK started to visit some towns? such as Bath, to "take the water". They be?lieved that the water there was good for their health. So large and expensive hotels were built in these towns.

In the 19th century, travel became much more popular. When the first railways were built in the 1820s , it was easier for people to travel between towns , so they started to go for holidays by the sea. And some started to have holidays in the countryside as cities became larger, noisier and dirtier.

Travelling by sea also became faster and safer when the first steamships were built. People began to travel more to faraway countries.

The 20th century saw cars become more and more popular among ordinary people. Planes were made larger, so ticket prices dropped and more people used them.

Thus tourism grew. In 1949, Russian journalist Vladimir Raitz started a company called Horizon Holidays. The company organizes everything―plane tickets, hotel rooms, even food一and tourists pay for it all before they leave home. The package tour and modern tourist industry were born.

The first travel agency in China was set up as early as 1949. But tourism did not take off until 1978. So far, the industry has become an important part of China's social development.

1.In the early times, the travellers ___________.

A. all came from Roman

B. were very young and strong

C. had lots of money

D. travelled by boat

2._______played the most important role in the tourism development.

A.Education            B. Money

C. Transportation         D.  People's ideas

3.Modern tourism industry was born______ .

A. in 1949

B. in Roman times                               

C. in the early 17th century

D. in the 18th century 

4.The underlined phrase "take off" in the last paragraph means ______"

A.(a plane) rises into the air

B.develop very fast

C.remove hats and clothes

D. bring down the prices

2022年至2021年高二课标新高英语周报第九期答案试题答案

  1. C细节理解题。根据"The'Grand Tour' was an important part of young people's education―but only for the rich."可知答案。

  2. 2.C文章提供了这样一个信息:铁路的发展、飞机机舱容量的扩大都对旅游业的发展起了促进作用,故选C。

3.A细节理解题。根据倒数第二段的叙述可知。

4.B根据最后一段可知,中国的旅行社于1949年建立,但是旅游业直到1978年才___ 。因此我们推断该词的意思应该是"兴旺,兴起",故选项B为最佳答案。