学英语报纸答案八年级下29期

学英语报纸答案八年级下29期,我们目前整理分享关于学英语报纸答案八年级下29期及其参考答案,2如需答案 请关注微信公众号:考不凡/直接访问www.kaobufan.com(考不凡)

学英语报纸答案八年级下29期

1、学英语报纸答案八年级下29期

2、阳光英语周刊八上第十五期答案

3、双语报2022-2023答案八下32

13.Beach volleyball (沙滩排球)is one of those sports that can be an exciting game to play and watch.It's really easy,and all you need is sand,a net and a group of people,of any age or fitness level,who want to have fun.
Beach volleyball can be played with as few as two people in each team,making a total of four people.However,if you are less skilled and experienced in the game,it will be easier to play with a larger team.The more players you have,the less ground each person will be responsible for covering and the more time they will have to recover between shots.If you only have a few players,each of you will get a lot of running for the ball after each volley (截球).If you are looking for a relaxing,fun,low-key experience,choose larger teams.
Beach volleyball is similar to regular volleyball in its rules.However,even experienced volleyball players do not realize how much more difficult it is to run and jump on sand.Since it is harder to move quickly on sand than a hard surface,play will be much slower than regular volleyball on a court.When an athlete trains for beach volleyball,he will focus on building lower body strength(力量)as well as upper body strength.Strengthening his legs is extremely important.This improves the player's ability to move quickly and accurately on sand despite the resistance.The ability to jump high and land without injury is necessary for beach volleyball players.
Whether you are in it for the competition,or just to have a great time with your friends,beach volleyball can be extremely exciting and fun.You may start out with friends and may soon fall in love with the sport.

66.When playing beach volleyball,in which of the following situation will you feel most relaxed?D
A.Playing in a 2-person team. B.Playing in a 4-person team.
C.Playing in a 6-person team. D.Playing in an 11-person team.
67.Why is playing beach volleyball much slower than playing regular volleyball?A
A.Because it is not easy to move on sand.
B.Because beach volleyball has a larger court.
C.Because the teams of beach volleyball are larger.
D.Because beach volleyball players are not experienced.
68.We can infer from Paragraph 3thatC.
A.experienced volleyball players know clearly it is hard to run and jump on sand
B.lower body strength is more important than upper body strength
C.a person must have strong legs if he wants to run and jump quickly on sand
D.the rules of beach volleyball are the same as those of regular volleyball
69.What does the author think of beach volleyball?A
A.It's a difficult sport.
B.It's not an exciting sport.
C.It's a sport which only a few people love.
D.It's a sport which needs few skills.
70.The passage mainly tell usA
A.the game of beach volleyball
B.how to become a good beach volleyball player
C.why beach volleyball is one of the exciting sports
D.what should be paid attention to when playing beach volleyball. 试题答案

分析 本文主要向我们介绍了一种很受人们欢迎的体育项目---沙滩排球.介绍了沙排的一些细节情况和信息.

解答 66-70 DACAA
66.答案D.推理题.根据2段中的If you are looking for that relaxing,fun,low-key experience,choose larger teams可知,沙滩排球要玩得更放松的话,可以选择人更多的队伍.故D正确.
67.答案A.细节题.根据最后一段第二句However,even experienced volleyball players do not realize how much more difficult it is to run and jump on sand.说明在沙地上移动更困难,故A正确.
68.答案C.推理题.根据Strengthening his legs is extremely important.This improves the player's ability to move quickly and accurately on sand despite the resistance.The ability to jump high and land without injury is necessary for beach volleyball players可知,要想在沙滩上跑得快、跳得高,这个人必须有很强壮的双腿.故选C.
69.答案A.细节题.根据最后一段beach volleyball can be extremely exciting and fun.You may start out with friends and may soon fall in love with the sport.可知,作者认为沙滩排球很刺激、很有趣,你一定会爱上它.排除B.C选项"只有一些人喜欢这项运动",文中并未提及.根据第三段可知,在沙滩上跑、跳并不容易,需要一些技巧.故D排除.答案选A.
70.答案A.主旨大意题.本文主要向我们介绍了一种很受人们欢迎的体育项目-沙滩排球.介绍了沙排的一些细节情况和信息,故A正确.

点评 做广告应用文时,先略读题目,再浏览题干,然后带着问题找答案.在阅读时又要特殊留意文中以黑体、大写、下划线等方式加以提示的文字,因为这很有可能是文章的核心或至少是一部分内容的概括.

课文重点句子填空

1.He was not going to _________ _________ _________ (屏息) for her to apologize.

2.The fact is that I earned my passage by working as an unpaid hand, which _________ _________ (解释) my appearance.

3.Only after her mother came to help her for the first few months _________ _________ _________ (她被允许) to begin her project.

4._________ _________ (幸亏) his research, the UN has more tools in the battle to rid the world of hunger.

5.Unfortunately, his father died, leaving the family even _________ _________ (穷困) , so Charlie spent his childhood looking after his sick mother and his brother.